Pand 5

Pand 5 geeft advies op het gebied van interieur voor zowel bedrijfspanden als particulieren. Ook levert Pand 5 meubelen en accessoires, en komt deze bij de klant inrichten. Pand 5 vroeg ons om het merk Pand 5 te re-designen, hiervoor mochten wij een nieuw logo ontwerpen en een nieuwe website maken.

Bekijk website
Less is more

Pand 5 had voorheen een eenvoudig logo, gewoon pand 5 uitgeschreven in een strak lettertype. De klant vroeg ons om iets te verzinnen wat herkenbaarder is en makkelijker te gebruiken als los beeldmerk. Wij kwamen op het idee om als logo 'p&5' te gebruiken. Hierdoor werd het een compact logo en dus goed te gebruiken op alle soorten en maten uitingen. Je volledige naam niet gebruiken is natuurlijk tricky, je moet voorkomen dat mensen gaan denken dat het bedrijf 'p&5' heet. Daarom zetten wij op elke uiting de naam 'pand 5' en een link naar de website 'pand5.nl'.

Website

Bij deze website is het vooral belangrijk dat de stijl word weergegeven qua interieur, hierdoor kunnen mensen direct zien in welke stijl Pand 5 zit.